Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi

“Dünkü Güneşte Bugünkü Çamaşırlar Kurutulamaz”

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Putin’in Dombass bölgesinin bağımsızlığını tanıma kararıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

DSP Genel Başkanı Aksakal açıklamasında;

Putin'in, Rusya / Ukrayna sorununun çözümü adına açıkladığı ve uygulamaya koyduğu Dombass bölgesinin bağımsızlığını tanıma kararı ile birlikte askeri güç sevk etmesi, dünya barışını tehdit eden bir sürecin ilk adımıdır.

Uluslararası hukuk açısından bakıldığında ülkelerin toprak bütünlüğüne ve siyasi birliğine saygı göstermek, kendi toprak bütünlüğünün korunmasındaki öncelikli gerek şarttır.

Rusya'nın bu oldu-bitti siyaseti kabul edilemez, dünkü güneşte bugünkü çamaşırlar kurutulamaz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.