Öne Çıkanlar ırak pkk terörist cumhurbaşkanı erdoğan fetö Asena ICBC) spk TarımGFE Cumhur İttifakı CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ziraat

FETÖ Bağlantılı İşyerleri Belge Verme Ve Prim Ödeme Süresinden Yararlanamayacak

Sosyal Güvenlik Kurumu, Fethullahçı Terör Örgütü’yle bağlantısı tespit edilen işyerlerinin uzatılan belge verme ve prim ödeme süresinden, yararlanamayacağını duyurdu.
SGK, terörle mücadele sırasında sokağa çıkma yasaklarının yaşandığı bazı il ve ilçelerdeki mağdur olan işveren ve sigortalılar için belge verme süresini 23 Aralık 2016, prim ödeme tarihini ise 2 Ocak 2017 tarihine kadar uzatmıştı. SGK’dan yapılan açıklamaya göre, bu “iyileştirici ve kolaylaştırıcı” uygulamadan FETÖ bağlantısı tespit edilen,  Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılmasına karar verilen ve aynı hükme tabi olacak işyerleri yararlanamayacak.
Buna göre, bu işyerleri için belge verme süresi 23 Ağustos 2016, prim ödeme süresi de 31 Ağustos 2016 olarak değiştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.