Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise deprem terör palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Gazeteci Karakaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti sırasında kalp krizi sonucu 58 yaşında yaşamını yitiren Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya için Fatih Camisi'nde tören düzenlendi. 

Karakaya'nın cenazesi, çalıştığı Yeni Akit gazetesindeki törenin ardından Fatih Camisi'ne getirildi. 

Hasan Karakaya'nı Cenaze namazına Cumhurbaşkanı ve Başbakan da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da camiye gelerek, Karakaya'nın ailesine taziyelerini sundu. Cuma Namazının ardından Ceneze namazına da katılan Cumhurbaşkanı ve Başbakan Karakaya'nın tabutuna cenaze aracına kadar da omuz verdiler. 

Hasan Karakaya'nın cenazesi toprağa verilmek üzere Edirnekapı Mezarlığı'na götürüldü..

Edirnekapı Mezarlığında Mehmet Akif Ersoy'un mezarına yakın bir yere defnedilen Hasan Karakaya'nın cenazesine eşlik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Başbakan Davutoğlu mezarına da toprak attı. Cenazenin defnedilmesinin ardından Kuran-ı Kerim Okundu . Cumhurbaşkanı Erdoğan burada da Bakara süresinden bir bölüm okudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu cenaze'den sonra beraber Mehmet Akif Ersoy'un kabrini de ziyaret ettiler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.