Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi gündem özeti galatasaray abd çin chp pkk Koronavirüs terörist suriye tesk genel başkanı bendevi palandöken

Gökçek: Sayın Bahçeli’nin Sözleri Beni Onore Etti

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Gökçek, MHP’den gönül rızasıyla ben belediye başkanı olmak istiyorum derse MHP'ye şeref kazandırır” sözleri üzerine, “Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir, sözleri bana şeref vermiştir” dedi. 

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gökçek, Twitter hesabı üzerinden Bahçeli’ye teşekkür ederek, “Sayın Bahçeli, Türkiye’nin başı sıkıştığı her anda, ülkenin düze çıkışında anahtar rolü oynamış bir vatanseverdir. Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir, sözleri bana şeref vermiştir” dedi.

BAHÇELİ: "MHP’YE ŞEREF KAZANDIRIR”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Gökçek’i aday gösterip göstermeyeceği sorulan Bahçeli, “Belediye başkanı olma görevinin ötesinde Türkiye’nin bir darbe ile karşı karşıya kalmaması için de olağanüstü gayret göstermiştir, demokrasiden yana tavrını ortaya koymuştur. MHP’den gönül rızasıyla ben belediye başkanı olmak istiyorum diyorsa o da ayrı bir konudur. MHP’ye şeref kazandırır” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.