Öne Çıkanlar KPSS fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Bugün tespit edilen hasta sayısı Enis Berberoğlu enflasyon yunanistan gündem özeti kanser berat albayrak 2023 Spor Ödülleri Töreni

HDP Lideri Demirtaş Brüksel'e Gidiyor

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belçika’ya gidecek.

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, 7 Mart’ta Brüksel'de partisinin de üyesi olduğu Avrupa Sosyalistler Partisi'nin düzenlediği Avrupa Konseyi toplantısı öncesi hazırlık toplantısına katılacak. Demirtaş, burada bir basın toplantısı da düzenleyecek.

Avrupa Sosyalistler Partisi'nin düzenlediği toplantıya, Avrupa Sosyalistler Partisi Başkanı Sergei Stanishev, Almanya Şansöyle Yardımcısı Sigmar Gabriel, Avusturya Şansölyesi Werner Faymann, Çek Cumhuriyeti, Malta ve Portekiz’in başbakanları da katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.