Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

HDP 'Özerkliği' İlan Etmiş Bile !..

-HDP'nin yayınladığı Merkez Yürütme Kurulu adlı bir metinde "Özgür ve özerk yerel yönetimleri tasfiye etmeye çalışan iktidar elindeki bütün kaleleri kaybetti" cümlesinin geçmesi "HDP çoktan özerklik ilan etmiş" şeklinde yorumlara yol açarken bazı vatandaşlar arasında da eğlence konusu oldu.

ANKARA (ANKA) - HDP'nin 14 Nisan günü öğle saatlerinde yayınladığı "Merkez Yürütme Kurulu Açıklaması" adlı bir metin sosyal medyada eğlence konusu oldu. HDP'nin metnindeki "Özgür ve özerk yerel yönetimleri tasfiye etmeye çalışan iktidar ise elindeki bütün kaleleri kaybetti ve bu son kumpas saldırıları da mutlak anlamda iktidarın sonunu getirecek" şeklindeki ifadeler sosyal medyada vatandaşlar arasında "HDP çoktan özerklik ilan etmiş haberimiz yok!" şeklinde yorumlandı.

Güvenlik güçlerinin bazı terörist iltisaklıların üzerine son günlerde balyoz operasyonlarıyla inmesi üzerine acil toplanıp açıklama yapan HDP, MYK açıklamasında "Kobaney tutuklamaları eski KCK operasyonlarının bugün MHP tarafından yapılanıdır" şikayetinde bulunuldu.

Açıklamadaki, "Özgür ve özerk yerel yönetimleri tasfiye etmeye çalışan iktidar ise elindeki bütün kaleleri kaybetti ve bu son kumpas saldırıları da mutlak anlamda iktidarın sonunu getirecek. Ne dün KCK operasyonları bizi yolumuzdan alıkoydu ne de bugün Kobanî kumpas davaları bizi yıldıracak" şeklindeki sözler ise sosyal medyada alay konusu oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları "HDP çoktan özerkliği ilan etmiş de haberimiz olmadı" şeklinde mizahi tvit gönderirken bazı kullanıcılar da "Kendilerini kapattırmak istiyorlar ama onun zamanlamasına kendileri değil, AYM karar verir", "Böylece kendilerini kapattırmak için bir delili daha kendi elleriyle verdiler, ama ne zaman..." şeklinde yorumlar yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.