Öne Çıkanlar Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Koronavirüs euro TÜSAD Hakkari abd suriye KPSS20212 Merkezi Yerleştirmeleri için tercihler Başladı mı KPSS20212 Merkezi Yerleştirmeleri için tercihler Başladı KPSS20211 ve Protein Almanın Önemi Su çiçeği aşısı

İşadamı Kavurmacı Ve İstanbul Eski Emniyet Müdürü Çapkın Tutuklandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı işadamı Ömer Faruk Kavurmacı ile İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tutuklandı.
 
FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik TUSKON soruşturması kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı ile FETÖ’nün mülkiye yapılanması iddianamesinin kabul edilmesiyle birlikte hakkında yakalama kararı çıkarılan İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tutuklandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.