Öne Çıkanlar tbmm gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken çin Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, “Herkes Sussa Biz Susmayacağız”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, "Bu milleti bulunduğu durumdan şu geldiğimiz noktada hiç haketmediğimiz bir ekonomik durum, adaletsiz bir yönetim ve hukukun arandığı bir dönem yaşıyoruz. Biz bunu hak etmiyoruz. 5 bin yıllık tarihin evlatları olarak. Bin yıl Anadolu da hükümdarlık süren bir atanın evlatları olarak bu millet böyle bir yönetimi haketmiyor. Ötekileştirilen, ayrıştırılan, yandaşların kayrıldığı, başarılı insanların yok sayıldığı, benden olsun taştan olsun mantığının hakim olduğu bir yönetimi biz kabul etmiyoruz, hakta etmiyoruz" dedi.


GÜÇLÜ DEVLETİ ve MUTLU MİLLETİ  bizim iktidarımız tesis edecek 
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, AKP iktidarını eleştirerek, mevcut politikaları nedeni ile halkın ötekileştirildiğini, ayrıştırıldığını ve haketmediği şekilde yaşamak zorunda bırakıldığını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, "Ülkücü camianın içerisinden gelen biriyim. Bu adımı hiç kimse bizim üzerimizden alamaz. Ama  şunu bilin ki en iyi milliyetçi milletine en iyi hizmet edendir. Bu milleti bulunduğu durumdan şu geldiğimiz noktada hiç haketmediğimiz bir ekonomik durum, adaletsiz bir yönetim ve hukukun arandığı bir dönem yaşıyoruz. Biz bunu hak etmiyoruz. 5 bin yıllık tarihin evlatları olarak. Bin yıl Anadolu da hükümdarlık süren bir atanın evlatları olarak bu millet böyle bir yönetimi haketmiyor. Ötekileştirilen, ayrıştırılan, yandaşların kayrıldığı, başarılı insanların yok sayıldığı, benden olsun taştan olsun mantığının hakim olduğu bir yönetimi biz kabul etmiyoruz, hakta etmiyoruz. İnşallah Atatürk’ ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılacağız ve inşallahta İYİ’ ler olarak hepimiz genel başkanımızın liderliğinde, Türkiye Cumhuriyetini hem dünya da ve ülkemiz ierisinde de huzuru sağlayarak mutlu milleti, güçlü devleti inşallah bu millet bizim dönemimizde yaşayacak" dedi.


HERKES SUSSA BİZ SUSMAYACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısında kürsüye çıkardığı Uygur Türkü kadını hedef alarak terörist olduğunu söylemesi konusuna da değinen genel başkan yardımcısı Yüksel, şöyle konuştu:

"Tabiki biz milletimizin kendisiyiz. İçindeyiz, yanındayız ve Türk Dünyasının da sahibiyiz. Dertleri derdimizdir. Ama İYİ Partinin şu özelliğide var. Biz bütün mazlumların yanındayız. Şuanda mazlum olan Uygur Türkü. Onların ağladığı yerde bizim ölmemiz lazım. Onların üşüdüğü yerde bizim donmamız lazım. Bir Uygur türkü derdini anlatıyor, sarayın küçük en küçük ortağı da ordan çıkmış, provakatör diyor. İnsan az vicdan yapar ve utanır. Senin orda bir soydaşın olmasa bile, insan ya, insan. Kaç milyon insan esir kampında. Bizler sayın Perinçek ’in 12 Eylül öncesindeki tavırlarını da bildiğimiz için aslında şaşırmamak gerekirdi , zira o tarihlerde kendince meşhur gazetesinde bir kısım insanların , gençlerin isimlerini yazıyordu da daha sonra biz ülküdaşlarımızın cenazelerine gidiyorduk... unutmadık tabi ki . Şimdi çıkmış  sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi Uygur Türkleri için yok işte bunlar hain, bunlar aslında Uygur Türkü değildi diyor !  Ne o zaman onlar...Çin esaretinin içerisinde kalmış mazlum Türk milleti. Onları kimse yok sayamaz. Asla saydırmayacağız. İsimlerini yok ettirmeyeceğiz. Herkes sussa biz susmayacağız! Ki biz o zaatı muhteremin birilerine gül dağıttığını da unutmadık , Beka vadisinde kimlerle kimleri teftiş ettiğini unutmadık ! Böylelerinin Türk milliyetçiliğini, insan haklarını, mazlumun haklarını savunmayacağını hepimiz biliyoruz. Bir koltuk uğruna bir makam uğruna insanlar ne geçmişini yok sayabilir, ne mazlumun ahını görmezden gelebilir. Bunu ben şöyle diyorum. Bu zulmü dillendirmemek, “haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ” anlayışına uymuyor mu ?  Kimse kusura bakmasın orada bir haksızlık var. O yüzden bu durumda  kimse susamaz. İnsan hakları ihlali var. Bizim Genel Başkanımız  o meclis kürsüsüne tüm dünyanın gözüne baka baka açıkladı. Biz bu işin takipçisiyiz diye. Hakikaten de bir milim geri adım atmayacağız ve mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz .
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.