Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

İYİ Parti Sözcüsü Çıray: İlgezdi’nin Görevden Alınmasını Kınıyorum

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, “Yargı kararı olmadan, seçimle gelmiş olan CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden alınmasını kınıyorum” dedi.

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılmasına İYİ Parti’den tepki geldi.

Çıray, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Yargı kararı olmadan, seçimle gelmiş olan CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden alınmasını kınıyorum. Devleti ve milleti, milyarlarca lira zarara soktukları iddia edilen AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanlarının neden soruşturulmadığı ise merak edilmektedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.