Öne Çıkanlar abd Pandemi ırak AİLE sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk deprem Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İYİ Partili Subaşı Davutoğlu'nun Toplantısında

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Antalya'da düzenlenen toplantılarına katıldı.



İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Antalya'da düzenlenen toplantılarına katılım sağladı.


Hasan Subaşı, toplantılara ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak, açıklamalarda bulundu.
Millet İttifakı'nın ülkenin geleceği için çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Subaşı, "Ülkemiz  ciddi sorunlarla boğuşuyor. Ekonomiden adalete, sosyal hayattan sağlığa kadar her alanda ciddi krizler yaşanıyor. Ancak Millet İttifakı liderleri tüm farklılıkları ve şahsi çıkarlarını bir kenara bırakarak, ülkeyi düzlüğe çıkarmak için bir masa etrafında buluştu ve el birliğiyle çalışıyor." dedi.
Hasan Subaşı, bu kapsamda ortak toplantılara devam ettiklerini belirterek, "Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Antalya'da düzenlenen toplantılarına katıldık. Millet ittifakının il başkanları milletvekilleri ve parti temsilcileri ile geniş katılımlı toplantıda bu rejimin değişmesi için iş birliğinin önemi vurgulandı." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.