Öne Çıkanlar ırak pkk fetö TarımGFE spk cumhurbaşkanı erdoğan ICBC) Asena CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Cumhur İttifakı İsrail terörist

Kabine Dışı Kalan Veysi Kaynak'tan Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı yeni kabine listesinde yer almayan eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, “Bugünden itibaren gönül verdiğim kutlu davaya Milletvekili sıfatımla hizmet vermeye devam edeceğim. Sağolun, varolun” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesinin ardından Bakanlar Kurulu’nda yapılan revizyonu açıkladı. Buna göre, 26 bakan ve başbakan yardımcısının bulunduğu kabinede, 15 bakan görevlerini sürdürecek. Bakanlar Kurulu’nda 5 yeni isim yer aldı, 6 bakan da görev değişikliği ile kabinedeki yerini korurken, 6 isimde liste dışında kaldı. Liste dışı kalan isimlerden Veysi Kaynak, Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu. 65. Hükümetin Başbakan Yardımcısı olarak 14 ay boyunca devletin ve milletin hizmetinde elinden geldiğince çalışıp çabaladığını ifade eden Kaynak, “Şimdi bayrağı devretme zamanı. Bu süre zarfında, milletimiz için birlikte çalıştığım tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünden itibaren gönül verdiğim kutlu davaya Milletvekili sıfatımla hizmet vermeye devam edeceğim. Sağolun, varolun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.