Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise terör deprem palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı gündem özeti

Karanfil bırakmak isteyen heyete polis saldırısı

ANKARA(ANKA) - HDP, Ankara’da terör saldırısının yaşandığı noktaya karanfil bırakmak isteyen kurum temsilcileri ile Eş Genel Başkanları, Grup Başkanvekilleri ve Milletvekillerinin bulunduğu heyete çevik kuvvet ekiplerinin müdahalede bulunduğunu bildirdi.

HDP’den yapılan açıklamada, dün sabah Ankara’da yaşanan ve 95 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından bugün olay yerine karanfil bırakmak isteyen kurum temsilcileri ile HDP Eş Genel Başkanları, Grup Başkanvekilleri ve milletvekillerinin de bulunduğu heyete polisin gazla müdahale ettiği belirtildi. Müdahalede yaralananların da olduğu belirtilen açıklamada, “Barış Mitingi katliamının gerçekleştiği noktaya karanfil bırakmak isteyen kurum temsilcileri ile Eş Genel Başkanlarımız, Grup Başkanvekillerimiz ve Milletvekillerimizin bulunduğu heyete çevik kuvvet ekipleri saldırmıştır. Yaralılar bulunmaktadır” denildi. (ANKA)

(ÖZ/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.