Öne Çıkanlar abd pkk Pandemi CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin gündem başlıkları bugünün gündemi enflasyon yunanistan ırak cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin

Kılıç: Osman Aşkın Bak'a Gençlik ve Spor Bakanlığı Görevinde Başarılar Diliyorum

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak'a Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Kabinede yaşanan revizyonun ardından, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'a Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde başarılar dileyen Kılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın takdirleriyle vazife aldığımız günden bu yana aşkla, şevkle milletimize hizmet ettik. Bizlerden güvenini ve desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizi her zaman bağrına basan ve destekleyen Samsunlu kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.