Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan haberleri terörist almanya diyarbakır YKS PENÇEKİLİT Operasyonu yunanistan afad Erdoğdu Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It)

Kılıçdaroğlu Can Dündar'a Yapılan Saldırı Sonucu Açıklama Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Nefret söylemleri ile işini yapan gazetecileri hedef gösterenler, Can Dündar’a yapılan saldırının sorumlusudur” ifadesini kullandı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’ın Çağlayan Adliyesi önünde silahlı saldırıya uğramasının ardından Twitter’dan ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu Twitter paylaşımında, “Nefret söylemleri ile işini yapan gazetecileri hedef gösterenler, Can Dündar’a yapılan saldırının sorumlusudur. Geçmiş olsun Can Dündar” ifadesini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.