Öne Çıkanlar Covid19 mhp Dr. Mahmut Alan Kaya Sinan Yusufoğlu Elektrikli araçlar Kadın Hastalıkları OHALin uzatılması sezen aksu sokağa çıkma yasağı TRAFİK KAZASI gündem özeti Gıda

Kılıçdaroğlu Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Konuştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AB-Türkiye Zirvesi’nde varılan anlaşmaya ilişkin, “Dün anlaşma imzaladılar, Türkiye açıkça bir tampon bölge haline gelmiş oluyor böylece. Bizimkiler de paşa paşa altına imzayı attılar.  Ne olacak o Suriyeliler? Şimdi Avrupalı kendisini kurtardı. 'Gelirse sana geri göndereceğim' diyor. 'Sen bu işin jandarmalığını yap' diyor. Bu bizim ağrımıza gidiyor. Faturayı sokaktaki çocuk dahil herkes ödeyecek göreceksiniz” dedi.

Antalya’da, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı, AB-Türkiye Zirvesi’nde varılan anlaşmaya işaret ederek şöyle dedi:

“Dış politika, yanlış olduğunu defalarca söyledik. 'Bizim yaptığımız doğrudur' dediler. Sizin yaptığınız doğruysa Türkiye neden bu halde? 2.5 milyonu aşkın Suriyeli var Türkiye’de.

-“BİZİMKİLER DE PAŞA PAŞA ALTINA İMZAYI ATTILAR”-

Dün anlaşma imzaladılar, Türkiye açıkça bir tampon bölge haline gelmiş oluyor böylece. Bütün mülteciler gelecek, hepsi burada kalacak, Avrupa verecek 3 milyar Avro, arkadan bir 3 milyar Avro daha, 'siz bunlara bakın' deniyor. Siz niye bakmıyorsunuz? Siz niye kaçıyorsunuz? Onlar buraya değil, oraya gitmek istiyorlar. Bizimkiler de paşa paşa altına imzayı attılar.  Ne olacak o Suriyeliler? Arkadan gelecekler ne olacak?  Türkiye bunlara nasıl bakacak?

-“TÜRKİYE’NİN BÜTÜN HUZURU BOZULACAK”-

Türkiye’nin bütün huzuru bozulacak göreceksiniz. Geleceği görmeyen bir siyasetçi ülkeyi yönetiyor şu anda. Çok daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalacağız, bunu bir tarafa herkesin not etmesini isterim.

-“FATURAYI SOKAKTAKİ ÇOCUK DAHİL HERKES ÖDEYECEK GÖRECEKSİNİZ”-

İzlediğimiz yanlış politikanın faturasını 78 milyon insanımız ödeyecek. Şimdi Avrupalı kendisini kurtardı. 'Gelirse sana geri göndereceğim' diyor. 'Sen bu işin jandarmalığını yap' diyor. Bu bizim ağrımıza gidiyor. Faturayı sokaktaki çocuk dahil herkes ödeyecek göreceksiniz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.