Kılıçdaroğlu: “Herhalde Bir Kadına Bundan Daha Ağır Hakaret Edilmez”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Herhalde bir kadına bundan daha ağır hakaret edilmez. Erdoğan'ın bütün başı örtülü kadınlardan açık ve net özür dilemesini bekliyorum.” dedi. 

"Allah akıl fikir versin daha ne söyleyeyim"

Cumhurbaşkanı'nın Cuma çıkışında bir açıklaması oldu. "Vitrin mankeni gibi başı örtülü bazı isimleri yanına alarak" halkı kandırdığınızı söyledi, ne dersiniz bu açıklamasına? diyen gazetecinin sorusuna; "Herhalde bir kadına bundan daha ağır hakaret edilmez. Doğru değil yani, ne demek ya? "vitrin mankeni..." Dönüp bir kendisine baksın bakalım. Ya insan gerçekten üzülüyor. O koltuğun hakkını ver sen... Oturduğu koltukta millete, vatandaşa, başını açana, başını kapatana her türlü hakareti yapabiliyor. Ne demek ya vitrin mankeni? ne demek ya? Kendi partisinden olursa hiçbir sorun yok, başka bir partiden olursa vitrin mankeni. Hangi akılla bunu söylüyor, hangi mantıkla bunu söylüyor, ve hangi bilgiyle hangi birikimle bunu söylüyor. Ben Erdoğan'ın bütün başı örtülü kadınlardan açık ve net özür dilemesini bekliyorum. Yazıktır günahtir ya toplumu ayrıştırmak, toplumu kavga eder bir hale getirmek yetmedi mi arkadaş ya yetmedi mi ya. Ya birazda sesini bir kes ya. İnsanlara hakaret etmekten vazgeç. Senden olan erkes çok iyi, karşında olan herkes düşman. Ne düşman ya? Ya bu ülkede yaşıyoruz beraber, yaşıyoruz ya. Başı açığı, başı kapalı, kadını erkeği yaşlısı gençi beraber yaşıyoruz ya. Bırakın ya, Bari 2021'in birinci gününde bari bu milletin yüzü gülsün ya. gerçekten acıyorum ya, gerçekten. Allah akıl fikir versin daha ne söyleyeyim." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.