Öne Çıkanlar Cumhuriyet Bayrağı Bursada Tamamlandı Cumhurbaşkanlığı Seçiminde 6 Aday Yarışacak İlk Turda Salt Çoğunluk Aranacak Cumhurbaşkanlığı 2018 Bütçesi Cumhurbaşkanlığı Himayesinde 15 Temmuzun Birinci Yılına Özel Anma Programı Cumhurbaşkanlığı sistemi anka gündemi Afet Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz 31 Mart 2024 yerel seçimleri 31 mart seçim seçimleri Şubat 2024 Hizmet Üretici Fiyat Endeksi

Kılıçdaroğlu: Keşke Türkiye Böyle Bir Travmayı Yaşamasaydı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Keşke Türkiye böyle bir travmayı yaşamasaydı. Hepimiz son derece üzgünüz. Bütün vatandaşlarımın sükunet içinde gelişmeleri takip etmesini arzu ederim” dedi.

CHP Genel Başkanı, TBMM’ye gelişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak şöyle dedi:

"Keşke Türkiye böyle bir travmayı yaşamasaydı. Hepimiz son derece üzgünüz. Ama Türkiye büyük bir devlettir. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir cumhuriyettir. Bütün bu sorunları aşabilecek gücümüz, potansiyelimiz vardır. Bütün vatandaşlarımın sukünet içinde gelişmeleri takip etmesini arzu ederim. Zaten biraz sonra Genel Kurul’da görüşülecek. Orada düşüncelerimizi ayrıca ayrıntılı olarak anlatacağız."

“Genelkurmay Başkanı'yla görüştünüz mü?” sorusuna CHP Genel Başkanı, “Hayır" yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.