Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise terör deprem palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı gündem özeti

"Kimyasal Silah Kullanılması İnsanlığa Karşı Bir Suçtur"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kimyasal silahların kullanılması insanlığa karşı bir suçtur ve bu konuda Suriye’deki rejimin rolünün belirlenmesi hepimizin ortak görevidir” dedi.

Kılıçdaroğlu, İstanbul’da gazetelerin genel yayın yönetmenleriyle bir araya geldi. Toplantının ardından gazetecilere kısa bir açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin ve dünyanın bir ortak gündemi oluştu; Suriye’de kullanılan kimyasal silahlarla ilgili olarak. Kimyasal silahların kullanılması insanlığa karşı bir suçtur ve bu konuda Suriye’deki rejimin rolünün belirlenmesi hepimizin ortak görevidir. Özellikle Birleşmiş Milletler’in bu konuda duyarlı bir politika izleyeceğinden eminiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.