Öne Çıkanlar ırak cumhurbaşkanı erdoğan pkk terörist fetö Asena ICBC) spk TarımGFE Cumhur İttifakı İsrail CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır

“Macron’un Doğrudan Doğruya İslam’a Ve Müslümanlara Saldırması Tarihi Bir Aymazlıktır”

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un doğrudan doğruya İslam’a ve Müslümanlara saldırması tarihi bir aymazlıktır. Macron, Fransa’da yaşayan 5 Milyon Müslüman vatandaşını da bu şekilde tehlikeye atmıştır. Bu tavır Avrupa’da faşizmin ne kadar tehlikeli noktaya geldiğini ortaya koymuştur." dedi. 

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un İslam'a, Müslümanlara ve Türkiye'ye karşı takındığı tavrını sosyal medya hesabından protesto eden Kurtulmuş, "Fransa'nın İslam'a, Müslümanlara ve Türkiye'ye karşı takındığı bu tavrı protesto ediyor ve Fransız mallarını boykot ediyoruz. Fransa’da Peygamber Efendimize hakaretler içeren alçak karikatürleri gösteren öğretmenin öldürülmesi ne kadar büyük bir terör eylemi ise bu nedenle tüm Müslümanları töhmet altına almak da o derecede tehlikelidir, terörizmdir.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un doğrudan doğruya İslam’a ve Müslümanlara saldırması tarihi bir aymazlıktır. Macron, Fransa’da yaşayan 5 Milyon Müslüman vatandaşını da bu şekilde tehlikeye atmıştır. Bu tavır Avrupa’da faşizmin ne kadar tehlikeli noktaya geldiğini ortaya koymuştur." ifadelirini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.