Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist abd chp deprem İsrail mhp konser CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan 5 Nisan 2024 Gündem Özeti 5 Mart 2024 Salı Gündem Özeti 5G şebekesi

Meclis İdari Teşkilatı Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmetleri Kapsamına Alındı

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Teşkilatı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Girdikleri Hizmet Kollarını Gösteren Liste’de "Büro bankacılık ve sigortacılık hizmetleri" kapsamına alındı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısına göre, Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamına giren Kurum ve Kuruluşların Girdikleri Hizmet Kollarının Belirlenmesine İlişkin Yönetmeliğin ekinde yer alan “Yönetmeliğin 4. Maddesine Göre Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Girdikleri Hizmet Kollarını Gösteren Liste”nin 01 numaralı “Büro bankacılık ve sigortacılık hizmetleri” adlı hizmet koluna 70 kurum kodu ile TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı eklendi.

Maliye Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Devlet Personel Başkanlığının bağlı bulunduğu Bakan tarafından müştereken yürütülen Yönetmelik bugün itibariyle yürürlüğe girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.