Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

MHP: Hasan Sabbah Özentilerine Geçit Vermeyeceğiz!

-MHP Adana İl Başkanlığı 22 Mart tarihinde Adana'da bazı olaylara sebep olan Furkan hareketiyle ilgili basın bildirisi yayınladı. "Biraz düşün, ibret al ve utan!" başlıklı açıklamada, "Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Hasan Sabbah özentilerine asla geçit vermeyecektir! Bilge Liderimizin ifadesiyle: Millet ebet müddet, devlet ebet müddet asırlarca milli vicdanları mühürlemiş kutlu bir yemindir. Kimse heveslenmesin bundan da dönüş yoktur"   denildi.

ADANA(ANKA) - MHP Adana İl Başkanlığı, 22 Mart günü Adana'da bazı olaylara neden olan ve sert bir şekilde bastırılan Furkan hareketiyle ilgili bir yazılı basın açıklaması yayımladı. "Biraz düşün, ibret al ve utan!" başlıklı yazılı basın açıklamasında "Burası dağ başı değildir. Alamut Kalesi hiç değildir, -ki olsa uğradığı sonuç bellidir-. Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Hasan Sabbah özentilerine asla geçit vermeyecektir! Bilge Liderimizin ifadesiyle: Millet ebet müddet, devlet ebet müddet asırlarca milli vicdanları mühürlemiş kutlu bir yemindir. Kimse heveslenmesin bundan da dönüş yoktur" denildi. Bu arada Adana olaylarından sonra video yayınlayıp uzun bir CHP, HDP, IYI, SAADET genel başkanlar ve milletvekili grubuna teşekkür eden Furkan lideri A. Kuytul teşekkür listesini genişletti. Listeye HDP lideri Pervin Buldan da eklendi.


Türkiye'nin, tüm inanç gruplarına en geniş hoşgörü iklimi sunan ülkelerden biri olduğu belirtilen açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, insanlara Yüce Allah'ın dinini anlatan; devlete, millete, ezana, bayrağa sevgiyi, saygıyı, sadakati öğreten; iyiliği, kardeşliği, yardımseverliği öğütleyen hiçbir cemaate değil el kaldırmak, yan gözle bile bakmamıştır. Durum böyle iken; asırlarca İslam'ın bayraktarlığını yapmış, halen mazlumların umudu olmaya devam eden, Haçlı Siyonist itifakının hedefi aziz Türk Milleti’nin şehit kanlarıyla kurduğu Devletini, evladı olan polisini, güvenlik güçlerini 'Zalim, işkenceci' şeklinde yaftalayanlar asıl müfterilerdir, asıl zalimlerin ta kendileridir" denildi.

-İSLAM'DA DEVLET İDARESİNE İFTİRA ATMAK YOKTUR

İslam'da, halkın dini duygularını sömürmek, halkın parasıyla örgütleşip, çirkefleşip, kadınları ve çocukları kullanarak isyan kokan eylemlere girişmenin bulunmadığı hatırlatılan açıklamada, "İslam'da, polisin bir gözaltı kararına karşı adaletin vereceği kararı yok saymak, sokak eylemleri başlatmak yoktur. İslam'da; devlete, devlet idaresine, güvenlik güçlerine iftira atmak yoktur. İslam'da; devlet yönetimi içinde fitne çıkarmak, bölücülük yapmak yoktur ve esasında hainliktir, en büyük günahlardan biridir" ifadesi yer aldı.

-ADANA POLİSİ KUYTULCULARI ÇİÇEK SULARKEN YAKALAMADI

Açıklama şöyle devam etti:

"Kuytul tam da bu günahın dibine kadar batmıştır. Adana polisi, A. Kuytul Örgütünün mensupları Atatürk Parkı’nda çiçek sularken müdahale etmemiştir. Örgüte ait soruşturmalar kapsamında bazı zanlıların gözaltına alınmasını protesto eden ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale etmiştir. Emniyet’in gözaltına aldığı kişiler için izlenen yol bellidir. Savcılık ya ‘Serbest bırakın’ der veya ifadesini alır, sonra da ya mahkemeye sevk eder ya da zanlıyı evine gönderir. Bu süreci çok iyi bilen A. Kuytul maalesef her zamanki gibi kanun dışına çıkmayı ve fitneyi tercih etmiş, kendisinin peşine takılan kalabalığı sokağa sürüklemiş, eylem yapmalarını istemiş, neticede bir polisin ayağı kırılmış, 37 polis yaralanmıştır.

-İBRET AL VE UTAN

A.Kuytul, bilmiyorsa hatırlatırız. Ülkücü-Milliyetçi Hareket; vatan bölünmesin, ezan dinmesin, bayrak inmesin diye beş bin şehit veren, vatan evlatları hapishanelerde en ağır işkenceleri gören, en ağır sosyal maliyeti, en ağır siyasi bedelleri ödeyen ama hiçbir zaman devlete küsmeyen, şikâyet etmeyen kutlu bir davanın adıdır. Bu Hareketin Lideri de ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, milli beka için en büyük fedakârlıkları yapan, nimete değil, külfete talip olan, devlet-millet uğruna nefsini ayaklarının altına alan, inancını Yüce Allah ile kalbi arasında yaşayan bir mümin, bir dava adamı olan Sayın Devlet BAHÇELİ’dir. Biraz düşün, ibret al ve utan!

-MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET HASAN SABBAH ÖZENTİLERİNE ASLA GEÇİT VERMEYECEK

Terörle mücadeleye karşı çıkan, "Kandil'i niye bombalıyorsunuz" diyen, 15 Temmuz ihanetini sulandıran, hainlere 'mazlum' kılıfı diken Kuytul'un Türkiye'ye, Türk Milletine hizmet etmediği açıktır. Pkk, Fetö ve artıklarının destek verdiği A. Kuytul Örgütüne açıkça ifade ediyoruz: Burası dağ başı değildir. Alamut Kalesi hiç değildir, -ki olsa uğradığı sonuç bellidir-. Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Hasan Sabbah özentilerine asla geçit vermeyecektir! Bilge Liderimizin ifadesiyle: Millet ebet müddet, devlet ebet müddet asırlarca milli vicdanları mühürlemiş kutlu bir yemindir. Kimse heveslenmesin bundan da dönüş yoktur."

-A. KUYTUL TEŞEKKÜR LİSTESİNE PERVİN BULDAN'I DA EKLEDİ

Bu arada Adana olaylarından sonra video yayınlayıp uzun bir CHP, HDP, IYI, SAADET genel başkanlar ve milletvekili grubuna teşekkür eden Furkan lideri A. Kuytul teşekkür listesini genişletti. Kuytul teşekkür listesine HDP Lideri Pervin Buldan, araştırmacı Mehmet Ali Kulat, KHK Televizyonu adlı bir oluşum, Hep Birlikte Yardım, Dem Güç Derneği, Burhan Kavuncu'yu da ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.