Öne Çıkanlar KPSS berat albayrak fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Bugün tespit edilen hasta sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Pietro Saletta 27 Ocak Gündemi Enis Berberoğlu enflasyon yunanistan

MHP’nin 6. Olağanüstü Büyük Kurultayında 13 Tüzük Maddesi Değiştirildi

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin görevlendirdiği Çağrı Heyeti’nin topladığı MHP 6. Olağanüstü Büyük Kurultayı, parti tüzüğünün 13 maddesi değiştirilerek kapandı.
Ankara Büyük Anadolu Otel’de toplanan MHP 6. Olağanüstü Büyük Kurultayı’nda, parti tüzüğünün 13 maddesi değiştirildi. İşari oylama ile yapılan değişiklikler, oybirliği ile kabul edildi.
Divan Başkanlığı’na seçilen Musavat Dervişoğlu, yaptığı kapanış konuşmasında, “MHP’nin 6. Olağanüstü kurultayını ben ve divan üyesi arkadaşlarla birlikte sizin yüksek iradeniz, basiretiniz, ferasetinizle gerçekleştirdik. Ne mutlu bize bayram öncesinde bayram yaşattınız. Bayramınız kutlu olsun. 6. Olağanüstü Genel Kurulumuzu kapatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun aziz dava arkadaşlarım” ifadelerini kullandı.
Öte yandan MHP’li muhalifler, genel merkezin 10 Temmuz’da yapılacağını duyurduğu seçimli kurultaya da katılacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.