Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

“Ne Terör Baronları Ne De Bu Hainlerin Yularını Tutanlar Bizi Yolumuzdan Alıkoyamaz”

Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pisti açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne Kandil ve Suriye’deki terör baronlarının ne de bu hainlerin yularını ellerinde tutanların bizi yolumuzdan alıkoymalarına müsaade etmeyeceğiz. Burada sizlerin vasıtası ile bir gerçeği tekrar ifade etmek istiyorum: Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır” dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pistinin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar baskılara, tehditlere, emperyalist güçlerin Türkiye ile ilgili yazdığı karanlık senaryolara asla eyvallah etmediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Darbecisinden vandalına, teröristinden beşinci kol elemanına kadar milletin muazzez iradesine saldıranların heveslerini kursaklarında bıraktık. İçinde bulunduğumuz kritik dönemde de aynısını yapacağız. Gözlerimizi hedeflerimizden bir an olsun ayırmayacağız. Ne Kandil ve Suriye'deki terör baronlarının ne de bu hainlerin yularını ellerinde tutanların bizi yolumuzdan alıkoymasına müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“TERÖRLE ÜLKE SİYASETİNİN ŞEKİLLENDİRİLDİĞİ ESKİ TÜRKİYE, ARTIK GERİDE KALMIŞTIR”

Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye'nin artık geride kaldığını, terör saldırılarıyla milleti bölme planlarının raf ömrünün tükendiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı, Alevi'si ve Sünni'siyle 85 milyonun kardeşliğine kastedilmesine ve milletin arasına nifak sokulmasına kesinlikle izin vermeyeceklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her kim kalleşlerin eylemlerini kendine siper ederek birliğimize, dirliğimize, beraberliğimize saldırıyorsa terörün amaçlarına hizmet ediyor demektir. Bu konuda bilhassa gençlerimizin çok dikkatli olmalarını, sureti haktan görünerek ters manyel yapan provokatörlere asla itibar etmemelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Terörle kendilerini yıldıracakları vehmine kapılanlara şu ikazı yapmakta fayda gördüğünü dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 21 yılda her şeyi denediniz, her yola başvurdunuz fakat bizim kutlu yolculuğumuza set çekemediniz. Türkiye Yüzyılı'nın inşasına da Allah'ın izniyle engel olamayacaksınız. Son 21 yılda defalarca hüsrana uğradınız. İnşallah yine kaybedeceksiniz. Bir kez daha rezil ve zelil olmaktan kurtulamayacaksınız. Oyunlarınızı biliyoruz, emellerinizi biliyoruz, kim olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Şunu hiçbir zaman unutmayın: Ömrümüz yettiği sürece, nefesimiz yettiği sürece, aziz milletimizin desteği bizimle olduğu müddetçe sizinle mücadele etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

“KAHRAMAN ASKERLERİMİZİ RAHMETLE YÂD EDİYORUM”

Şehit askerlere rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Terörle yol yürüyenlere, terör örgütlerini maşa olarak kullananlara, iradesini Kandil'deki alçaklara teslim edenlere, '3-5 oy alacağız' diye bölücü hainlere kapı kulu olanlara meydanı asla bırakmayacağız. Teröriste 'terörist' dememek için kırk takla atan, kırk farklı kılığa giren siyasi bukalemunların maskelerini indirmekte kararlıyız. Bu akşam gençlerimizle bir araya geldiğimizde tüm bu konuları çok daha ayrıntılı, çok daha açık yüreklilikle konuşma fırsatı bulacağız. 'Rabb'im yolumuzu, bahtımızı açık etsin' diyorum. Vatanımızın bekası, devletimizin bütünlüğü, milletimizin istiklal ve istikbali için can veren kahraman askerlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Yaralı askerlerimize Mevla'dan acil şifalar diliyorum. Hudutlarımız içerisinde ve sınır ötesinde kahramanca görev yapan tüm Mehmetçiklerimize ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına buradan tekrar başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.