Öne Çıkanlar abd pkk Pandemi CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem başlıkları bugünün gündemi enflasyon yunanistan ırak cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Sağlık Bakanından Açıklama Geldi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Hastanelerimizde 3 vefatımız var 61 yaralımız var 14 hastanede. Olay yerinde de patlamanın olduğu araçta 20-21 vefatımız olduğu şeklinde bilgiler geliyor” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Ankara’daki bombalı saldırının ardından yaralıların kaldırıldığı hastaneleri gezerek yaralıları ziyaret etti. Güven Hastanesi’nde basın açıklaması yapan Bakan Müezzinoğlu, şunları ifade etti:

“Ankara Numune’de 7 yaralımızı ziyaret ettim büyük oranda 2. Öndeki araçta olan yaralılarımız, cam kırılmalarına bağlı hafif diyebileceğimiz, bir tanesinde kırıkları olan, operasyona alınacak ciddi bir vaka. Güven Hastane’mize yine ilk andan itibaren 10 yaralımız geliyor. Ama bunlardan bir tanesi zaten vefat şeklinde hastaneye geliyor, diğer 9 yaralıdan üçü operasyona alınıyor. Diğer yaralılarımızın ilk tedavileri yapılmış ve büyük oranda ayakta tedavileri sürdürülebilecek süreçte.”

-61 YARALI-

Müezzinoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Şu anda hastanelerimizde 61 yaralımız var. Büyük çoğunluğu ayakta veya birkaç günlük tedaviyle tamamlanabilecek, hafif veya orta düzeyde yaralılar diyebileceğimiz hastalarımız. Hastanelerde şuanda 3 vefatımız var. Milletimizin başı sağ olsun.

Olay yeriyle ilgili şuanda benim size net rakam verebilmem zor onu İçişleri Bakanlığımız ve savcılık bilgi verecek ama bizim hastanelerimizde 3 vefatımız var 61 yaralımız var 14 hastanede. Olay yerinde de patlamanın olduğu araçta 20-21 vefatımız olduğu şeklinde bilgiler geliyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.