Yaşa Takılanlara Emeklilik Hakkı Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, prim gün sayısını doldurduğu halde yaş haddi sebebiyle emekli olamayanlar için bir defaya mahsus emeklilik yolunun açılması hususunda herhangi bir çalışma bulunmadığını bildirdi.

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman soru önergesinde, “Prim gün sayısını doldurduğu halde yaş haddi sebebiyle emekli olamayanlar için bir defaya mahsus emeklilik yolunun açılması hususunda bakanlığınızca yapılan bir çalışma bulunmakta mıdır?” diye sordu.

Soru önergesini yanıtlayan Çalışma Bakanı, “Prim gün sayısını doldurduğu halde yaş haddi sebebiyle emekli olamayanlar için bir defaya mahsus emeklilik yolunun açılması hususunda herhangi bir çalışma bulunmamaktadır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.