Öne Çıkanlar abd AİLE Pandemi ırak pkk CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem başlıkları bugünün gündemi enflasyon yunanistan cumhurbaşkanı erdoğan

Yeni Kabinede 6 İsim Liste Dışı Kaldı

Başbakan Binali Yıldırım, kabine revizyonunu açıkladı. Buna göre, Tuğrul Türkeş, Veysi Kaynak, Akif Çağatay Kılıç, Faruk Çelik, Nabi Avcı, Mehmet Müezzinoğlu kabine dışında kalan isimler oldu.

Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından kabine revizyonunu açıkladı. Buna göre, 26 bakan ve başbakan yardımcısının bulunduğu kabinede 15 bakan görevlerini sürdürecek. Bakanlar Kurulu’nda 5 yeni isim yer alırken 6 bakan da görev değişikliği ile kabinedeki yerini korudu. Tuğrul Türkeş, Veysi Kaynak, Akif Çağatay Kılıç, Faruk Çelik, Nabi Avcı, Mehmet Müezzinoğlu ise yeni kabinede liste dışı kaldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.