Öne Çıkanlar abd AİLE ırak Pandemi pkk CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin MSB tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem başlıkları bugünün gündemi enflasyon yunanistan

"Yeniden Refah Partisi Çankırı Adayları Belli Oldu"

Yeniden Refah Çankırı 1. Sıra milletvekili adayı iş adamı MKYK Üyesi Muhammed Fatih Müjdeci ve 2. Sıra Milletvekili adayı Metin Erdoğmuş oldu.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimleri öncesi Yeniden Refah Partisi aday listesini YSK’ya sundu.  

Sunulan listeye göre; Yeniden Refah Partisinde Çankırı Milletvekili adayları Muhammed Fatih Müjdeci ve 2. Sıra Milletvekili adayı Metin Erdoğmuş oldu.

Listelerin açıklanması sonrası, Muhammed Fatih Müjdeci bazı açıklamalarda bulundu. Müjdeci'nin açıklamaları şöyle; "Öncelikle bizleri bu temsil makamına layık gören kıymetli Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu vesile ile Yeniden Refah Partimizin baraj sorununun olmadığını ve Çankırı 1. Sıra Milletvekili adayı olarak tüm Çankırılı hemşehrilerimizden 14 Mayıs günü oylarını ve desteklerini beklediğimi ifade etmek isterim. Hep söylediğim gibi Yeniden Refah Gelecek Yüzler Gülecek!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.