Öne Çıkanlar terörist İsrail fenerbahçe Opeth Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Liaoning kültür ve turizm bakanlığı Anket Judas Priest Koronavirüs entube hasta sayısı Entube hasta sayısı CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Yeniden Refah Partisi'nden, İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'na Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci, İYİ Parti'nin sevilen isimlerinden, İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nu ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Müjdeci, Ağıralioğlu'na; Yeniden Refah Partisi Lideri Dr. Fatih Erbakan'ın geçtiğimiz aylarda tanıtımını yaptığı 'Milli Kaynak Paketlerimiz 1' adlı ekonomik kaynak paketi kitabını hediye etti.

Müjdeci, Yeniden Refah Partisi'nin çalışmalarından ve parti projelerinden bahsettiği görüşmeyi, resmi twitter hesabı üzerinden, "İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’nu ziyaret ettik. Yeniden Refah Partimizin vizyonu, misyonu ve 'Milli Kaynak Paketlerimiz 1' adlı  eserimiz hakkında sohbet ederek kendisine kitabımızdan hediye ettik. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz." sözleriyle duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.