Öne Çıkanlar anka gündemi Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Avon Global CMOsu Özlem Çitçi oldu Özlem Çitçi kimdir Özlem Çitçi Garanti BBVAnın 2023 Yılı Net Kârı Eda Özel Aile  Sosyal Destek Programı Pfizer 10 Ağustos 2023 Gündem Özeti Askerler cep telefonlarını kullanabilecek mi

Amgen Türkiye’nin Yeni Medikal Direktörü Dr. Suna Avcıl Oldu

İlaç sektörünün en büyük yatırımcılarından Amgen Türkiye, yönetici kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Dr. Suna Avcıl, Amgen ve Mustafa Nevzat İlaç’tan sorumlu Medikal Direktör olarak Amgen yönetimine katıldı.

Amgen, Türkiye ofisinin yönetici kadrosunu güçlendirmeye yeni isimlerle devam ediyor. İlaç sektöründe 22 yıldan fazla deneyimi bulunan Dr. Suna Avcıl, üst yönetim ekibine katıldı. Daha önce Lilly İlaç’ta Kıdemli Medikal Direktör olarak görev yapan Dr. Avcıl, Amgen Türkiye’de Medikal Direktörü olarak görevine başladı. Dr. Avcıl yeni görevinde hem Amgen, hem de Mustafa Nevzat İlaç’tan sorumlu olacak.

1995 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Avcıl, sırasıyla Bilim İlaç, Abdi İbrahim ve Boehringer Ingelheim’da Ürün Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Daha sonra Ürün Müdürü olarak Lilly İlaç’a transfer olan Dr. Avcıl, Avrupa, Asya ve Orta Doğu’da görevler aldı. Lilly İlaç’taki 16 yıllık kariyeri boyunca Pazarlama Müdürü, İnsan Kaynakları Direktörü, Kıdemli Medikal ve Ruhsatlandırma Direktörü gibi önemli görevler üstlenen Dr. Avcıl, son olarak Kıdemli Medikal Direktör olarak görev yapıyordu.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Nevzat İlaç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.