Öne Çıkanlar terörist İsrail fenerbahçe Opeth Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel diyarbakır Liaoning Kuşadası Belediyesi Haberleri kültür ve turizm bakanlığı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Anket Judas Priest

Sağlık Bakanı Koca: "Toplam Vaka Sayımız 18'dir"

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir." dedi. 

Bakan Koca sosyal medya hesabından Coronavirüste toplam vaka sayısını açıkladı. Bakan Koca yaptığı paylaşımda; "Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.