Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi

Kelebeklerin Çığlığı Geliyor!

Birçok değerli oyuncuyu biraraya getiren Kelebeklerin Çığlığı isimli sinema filminin çekimleri İstanbul’da sürüyor. Yönetmenliğini Cengis Asiltürk’ün yaptığı filmde Zaim Güvenç, Altan Akışık, Eren Sezer, Pınar Alkan, Serli Sete Nişanyan, Alper Kafa, Özgür Akdemir, Ebru Çömlekçi ve Çetin Pınarlı gibi oyuncular rol alıyor.

Film dört epizottan oluşuyor

Filme dair değerlendirmede bulunan Yönetmen Cengis Asiltürk, “İstanbul’un Kayıp Rüya’sı, Palikarya, Öteki Kadınlar, İki Gölgeli Kadın adlarını taşıyan dört farklı epizottan oluşan film, dört epizot, bütünleşik bir tek hikâyeye dönüşmektedir. Son derece profesyonel bir ekip tarafından çekilen Kelebeklerin Çığlığı adlı filmimizin çekimleri İstanbul’da sürüyor. Hayata tutunamamış dâhiyane insanların hayatlarının gözler önüne serildiği sinema filminde saf aşkların, gölgelenmiş başarıların, isimsiz insanların serüvenleri farklı bir sinema dili üslubuyla ve şiirsel görüntülerle kurulmuştur. Bu filmde bana ait olan“romanesk-sinema” teoremini uyguluyorum. Görüntü yönetmenliğini Hakkı Kablan’ın yaptığı Kelebeklerin Çığlığı adlı filmin ses operatörlüğünü Ömer Mınak, prodüksiyon amirliğini Ali Tatlı, genel koordinatörlüğünü ise İsmail Keskin yapıyor. Tüm emek verenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Rol almaktan mutluyum

Düttürü Dünya, Melek Yoksa Şeytan mı, Eğreti Gelin Ladik gibi filmlerde rol alan Usta Oyuncu Zaim Güvenç ise filmde rol almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek tüm sanatseverlere sevgilerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.