Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Akçansa Genel Müdürlüğü’ne Umut Zenar Atandı

Akçansa Genel Müdürlüğü’ne Umut Zenar atandı. Umut Zenar Akçansa Genel Müdürlüğü görevini, 9 Temmuz itibarıyla üstlenecek.

Sabancı Topluluğu şirketlerinden Akçansa’da bayrak değişimi yaşanıyor. 2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa Genel Müdürü olarak atandı. Umut Zenar görevine 9 Temmuz’da başlayacak.


 

Umut Zenar kimdir ? 

2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan, 2010yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde Executive MBA programını tamamlayan Umut Zenar, kariyerine 2003 yılında Zorlu Enerji Grubu’nda İş Geliştirme ve Planlama Uzman Yardımcısı olarak başladı. Sabancı Topluluğuna 2004 yılında katılan Zenar, Aralık 2016 tarihine kadar Akçansa’da sırasıyla Satış Uzmanı, Pazarlama ve Satış Planlama Yetkilisi, Strateji ve İş Geliştirme Müdürü, Strateji, İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı ve son olarak da Akçansa Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Aralık 2016 – Haziran 2018 tarihleri arasında grup dışında çalışan Umut Zenar, 9 Temmuz 2018 tarihi itibarıyla Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’da Genel Müdür koltuğuna oturacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necip 6 yıl önce

hayırlı olsun

Avatar
necip 6 yıl önce

daha önce akçansa genel müdürü iken kısa dönem içinde biz işçileri dinleyip sorunlarımıza çözüm getirdi.yuvaya döndüğüne sevindik.insAllah hayırlı olsun.