Öne Çıkanlar tsk galatasaray istanbul Gara sakarya imf ihracat iran azerbaycan AB nato ak parti

Arkas Petrol Bunker Satışında Birinci

Arkas Petrol, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından açıklanan 2015 Petrol Piyasası Raporu'na göre 677 bin ton ihrakiye satışı ile (bunker) birinci oldu.

EPDK'nın açıkladığı 2015 petrol Piyasası Raporu'na göre, Arkas Petrol 677 bin ton ihrakiye satışı ile birinci oldu. 

Bunker piyasasında pazarı büyüttü

Arkas’tan yapılan konuyla ilgili açıklamada, geçen yıla oranla ikmal yaptığı yakıt tonajını 443 bin 69 tondan 677 bin tona yükselterek yüzde 53 büyüyen Arkas Petrol’ün, Türkiye bunker piyasasında sadece kendi payını değil pazarı da büyüttüğü belirtildi.

Açıklamada, dünya bunker pazarında da önemli bir paya sahip olan Arkas Petrol’ün Türkiye'de ikmal yapılan her 3 gemiden 1'ine yakıt verdiği belirtilirken, 2015'in Kasım ayı başında Türkiye’nin en büyük yakıt ikmal tankeri olan M/T Çeşme’yi filosuna katarak kendine ait yakıt ikmal tankeri sayısının da 6’ya çıkarıldığı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.