Öne Çıkanlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS berat albayrak fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Pi Sonsuzluk filmi Recep Baştuğ Kimdir Bugün tespit edilen hasta sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Pietro Saletta

Coca-Cola’da Üst Yönetim Planlaması

Coca-Cola Şirketi yaptığı açıklamayla, Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı (CEO) Muhtar Kent’in şirketin üst yönetimi planlamasına ilişkin yaptığı  öneriyi Yönetim Kurulu’nun oybirliği ile kabul ettiğini duyurdu.

Coca-Cola Şirketi’nde gerçekleşen üst yönetim planlaması ile Coca-Cola Şirketi Operasyonlar Üst Yöneticisi (COO) James Quincy, 1  Mayıs 2017 tarihinden  itibaren  geçerli olmak üzere şirketin İcra Kurulu Başkanı (CEO) görevini üstlenirken, Muhtar Kent ise Coca-Cola Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek.

James Quincey Coca-Cola Sistemi İçin En Doğru İsim”

Şirketin uzun dönemli büyümesini yönetmek için üst yönetimdeki devir teslimini çok iyi planlanmak gerektiğini ifade eden Kent, “İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca, yöneticilerin görev değişiklikleri konularında, Yönetim Geliştirme Komitesi ve Yönetim Kurulu’yla birlikte çalıştım. James Quincey’nin şirketimizin yeni CEO’su olarak göreve hazır olduğuna ve tüm Coca-Cola Sistemi için en doğru isim olduğuna inanıyoruz” açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.