Öne Çıkanlar Kieran Lynn pagev sigarayı bırakanlara gazeteci cemil çiçek petrol fiyatlarındaki gerileme başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü ayvacık diyarbakır cumhuriyet başsavcılığı kap kar fırtınası abd dışişleri bakanı

Fibabanka İnovasyon Ödüllerinde Avrupa Birincisi

Fibabanka’nın Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Instagram’dan kredi kampanyası, Efma ve Accenture 2016 İnovasyon Ödülleri’nde dünya ikinciliği ve Avrupa birinciliği elde etti.

Fibabanka, Instagram hesabından #bankamyanimda etiketiyle yürüttüğü kampanya ile Avrupa’nın dev bankalarını geride bırakarak Dijital Pazarlama kategorisinde ödüle layık bulundu. Fibabanka’nın 5. yılına özel düzenlediği ve Türkiye’de bir ilk olan Instagram’dan bireysel kredi kampanyası, Efma ve Accenture 2016 Küresel İnovasyon Ödülleri’nde Dijital Pazarlama kategorisinde bankacıların oylarıyla dünya ikincisi seçilerek Gümüş Madalya kazandı. Fibabanka, bu kategoride Avrupa’daki tüm rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar, ödüle ilişkin Fibabanka olarak inovasyon ruhunu hem bankacılık anlayışında hem de yenilikçi ürün ve hizmetlerle sürekli yaşatmayı önemsediklerini belirtti.


Fibabanka Instagram Bireysel Kredi Kampanyası

Fibabanka’nın ilk olarak Kasım 2015’te başlattığı Instagram Kredisi, bugüne dek özel günlerde ve özel hediyelerle farklı kitlelere hitaben pek çok kez düzenlendi. Kampanya kapsamında Instagram hesabından #bankamyanimda etiketiyle ihtiyacının fotoğrafını paylaşanlar, Instagram’a özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanma hakkı kazanıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.