​Şekerbank Grubu’ndan Dayanışmaya Destek

Şekerbank, 15 Temmuz darbe girişiminde, demokrasi uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin ve gazi olan vatandaşlarımızın aileleri ve yakınları için Başbakanlık tarafından başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na destek verdi.
Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminde, demokrasi uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin ve gazi olan vatandaşlarımızın aileleri ve yakınları için Başbakanlık tarafından başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na Şekerbank Grubu da destek verdi. Şekerbank ve finansal iştirakleri, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 500 bin TL bağış gerçekleştirdi.

Şekerbank tarafından yapılan açıklamada “15 Temmuz'da demokrasi uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin ve gazi olan vatandaşlarımızın ailelerinin yaralarının sarılmasına destek olabilmek için Başbakanlığımızca başlatılan dayanışma kampanyasına Şekerbank Grubu olarak katkıda bulunmayı görev bildik. Türkiye’nin geleceğine sahip çıkıyor, 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz” görüşleri yer aldı.

Açıklama şöyle devam etti: “Yaşadığımız olağanüstü günleri devletimizin ve milletimizin kenetlenmesiyle hep birlikte aştık. Bu süreçten daha da güçlenerek çıkan demokrasimizin ve ekonomimizin sağlam temellerinin verdiği güven ile Türkiye’nin yoluna daha güçlü bir şekilde devam edeceğine olan inancımız tamdır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.