Öne Çıkanlar Hakkari AİLE terör Hadise bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan milli savunma bakanlığı gündem özeti abd çin terörist

Şişecam Düzcam ‘Solarex 2016 Fuarı'nda Ziyaretçilerini Ağırladı

Avrupa'nın ve Dünyanın en büyük Düzcam üreticilerinden Şişecam Düzcam, 7-9 Nisan tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘Solarex 2016 Fuarı’na katıldı. Fuarda, yüksek performanslı ürünlerini tanıtan Şişecam Düzcam, güneş enerjisi sistemlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği enerji camları hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi.

Avrupa’nın 2’nci, dünyanın 5’inci büyük düzcam üreticisi olan Şişecam Düzcam, bu yıl da ‘9. Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’nda yerini aldı. 7-9 Nisan tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara katılan Şişecam Düzcam, enerji tasarrufu sağlayan ve güneş enerjisi sistemlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği enerji camlarını sundu.

Yüksek performanslı Anti-Reflektif kaplamalı enerji camları ile sektördeki yeni gelişmelerin öncüsü olan ve olmaya devam eden  Şişecam Düzcam, Türkiye’nin ilk ve tek güneş enerjisi fuarı olan Solarex 2016’da güneş enerjisi sektörünün gelişimi için sunduğu ileri teknoloji çözümleri sektör profesyonelleriyle paylaştı.

Sektörün önde gelen firmalarının ve temsilcilerinin buluştuğu fuarda Şişecam Düzcam, özel dekorasyonlu 42 metrekarelik standıyla yer aldı. Fuar merkezinde kurulan standında ziyaretçilerini karşılayan Şişecam Düzcam, güneş pilleri ve güneş kolektörü üreticilerine yüksek geçirgenliğe sahip, düşük demirli buzlu camlar ve güneş enerjisi sistemlerinin performansında maksimum verimlilik sağlayan camları hakkında bilgiler sundu. 

Güneş enerjisi sistemlerinde kullanılmak üzere nitelikli enerji camları üreten Şişecam Düzcam’ın fuarda sergilediği yüksek performanslı ürünleri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Fuarda sergilenen enerji camları:

Şişecam Güneş Paneli Camları Anti Reflektif Düşük Demirli Temperli Buzlu Cam Sandy

Şişecam Güneş Paneli Camları Anti Reflektif Düşük Demirli Temperli Buzlu Cam Prizma

Şişecam Güneş Paneli Camları Anti Reflektif Düşük Demirli Temperli Buzlu Cam Sandy

Şişecam Güneş Kolektör Camları Düşük Demirli Temperli Buzlu Cam Prizma

Şişecam Güneş Paneli Camları Düşük Demirli Temperli Buzlu Cam Prizma

Şişecam Güneş Kolektör Camları Düşük Demirli Temperli Buzlu Cam Sandy

Şişecam Güneş Paneli Camları Düşük Demirli Temperli Buzlu Cam Sandy

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.