Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA istanbul COVID19 aşısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS enflasyon çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı berat albayrak fenerbahçe Antalya Lisesi

Stevie'den Türk Telekom'a 9 Ödül

Türkiye’nin iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, 60'dan fazla ülkeden 3800 projenin değerlendirildiği ve dünyanın en itibarlı ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Stevie IBA’da, dokuz ödül birden aldı.
 
Dünya çapında tanınan profesyonellerden oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu Türk Telekom; İç İletişim, Etkinlik ve İnsan Kaynakları kategorilerinde, iki altın, üç gümüş ve beş bronz ödülün sahibi oldu. Bu ödüllerden biri de Türk Telekom iştiraki AssisTT’ten geldi.
 
Hedef Odaklı Projeler Ödül Aldı
 
Türk Telekom insan kaynakları ve etkinlik yönetimi ekipleri, özellikle Türk Telekom’un yeni marka ve entegrasyon sürecinde gerçekleştirdiği hedef odaklı yaratıcı projeleri ile bu ödüllere layık görüldüler.
 
Türk Telekom İç İletişim Ekibi “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” kategorisinde Altın Stevie’yi, “Yılın PR Kampanyası - Programı / İç İletişim” kategorisinde Gümüş Stevie'yi, "Anneler Günü Sürprizi" videosu ile “Yılın Markalı Kampanya İçeriği” kategorisinde Gümüş Stevie'ye  Çevik Stüdyo ise çevik yöntem koçluğu desteği verdikleri 4.5 G LTE Advanced Programı’yla “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” kategorisinde Bronze Stevie'yi, AssisTT de “Yılın İnsan Kaynakları Departmanı” kategorisinde Bronz Stevie'yi aldı.  

Etkinlik Kategorisindeki Ödülleri Topladı
 
Stevie Ödülleri Etkinlik kategorileri de Türk Telekom’un başarısına sahne oldu. Tivibu UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Lansmanı, “En İyi Yeni Ürün Tanıtımı Etkinliği” kategorisinde Altın Stevie Ödülü’nü kazanarak büyük ödülün sahibi oldu. Etkinlik yönetimi ekibi ayrıca; 4.5G lansmanı ile “En İyi Marka Deneyimi Etkinliği” kategorisindeki Gümüş Stevie ödülünün; Yeni Marka Lansmanı ile de yine aynı kategoride Bronz Stevie ödülünün sahibi oldu. Türk Telekom; 4.5G lansmanı ile “Yılın İletişim veya Halkla İlişkiler Kampanyası - Etkinlikler ve Kutlamalar” kategorisinde de Bronz Stevie ödülünü almaya hak kazandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.