Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi

Uluslararası ARC Ödülleri’nden Aksigorta’ya 2 Ödül

Aksigorta, “Faaliyet Raporlarının Oscar’ı’’ olarak bilinen, dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması olan ARC Ödülleri Yarışması’nda 2018 yılı özet faaliyet raporu ile ‘Onur’, interaktif raporuyla da ‘Bronz’ ödülün sahibi oldu.


Türk sigorta sektörüne kazandırdığı ‘Bambaşka’ bakış açısıyla, ‘değişimin öncüsü’ olmaya odaklanan Aksigorta, kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. İş ve finans dünyası tarafından faaliyet raporlarının ‘Oscar’ı olarak kabul edilen ARC (Annual Report Competition) Ödülleri’nde Aksigorta; 2018 yılı faaliyet raporuyla ‘Onur’ ve ‘Bronz’ olmak üzere iki farklı ödülün sahibi oldu.

Bağımsız ödül kuruluşu MerComm tarafından bu yıl 33’üncüsü düzenlenen ARC Ödülleri Yarışması’nda Aksigorta, 228 milyon TL’lik net karını açıkladığı 2018 yılı Özet Faaliyet Raporu ile Onur ve İnteraktif Raporu ile de Bronz ödüle layık görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.