Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi mühimmat Hudut İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları mahmut tanal haberleri CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer tesk genel başkanı bendevi palandöken terör örgütü UEFA AVRUPA LİGİ

Üniversitelilere Eğitim Kredisi

Albaraka Türk, bu yıl birçok üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere vade farksız 10 taksitle eğitim finansmanı kredisi sunuyor.
 
Gençlerin daha iyi bir eğitim almalarına ve kariyerlerini daha güçlü ve özgüvenli bir şekilde inşa etmelerine yardım etmeyi amaçlayan Albaraka Türk, öğrencilere eğitim kredisi sağlıyor. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Medipol Üniversitesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, Konya Karatay Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, FSM Vakıf Üniversitesi, Ayvansaray Üniversitesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi’ne kayıt yaptıran öğrenciler, vade farksız 10 taksitle eğitim finansmanı kredisinden yararlanabilirler.
 
Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, açıklamasında “Kurum olarak elimizi taşın altına koyarak 4 yıldır eğitim finansmanı konusunda gençlerimize ve alilerine destek olmaya gayret ediyoruz. Gençlerimiz ve aileleri bu yıl da anlaşmalı okullardaki vade farksız finansmanımıza başvurarak eğitim ücretlerini daha rahat bir şekilde ödeyebilirler” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.