ÜNLÜ & Co Grubu'na Üst Düzey Atama

ÜNLÜ & Co’da üst düzey atama gerçekleşti. Finans sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Simru Sonar, ÜNLÜ Menkul Değerler ve ÜNLÜ Securities UK “Yönetim Kurulu Üyesi” olarak görev alacak. 

 

Finans dünyasının deneyimli ismi Simru Sonar, nisan ayı itibarıyla Türkiye’nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Menkul Değerler’e Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Credit Suisse’te Yatırım Danışmanlığı ve Varlık Yönetimi Bölüm Başkanlığı ve Türkiye Bölge Genel Müdürlüğü olmak üzere stratejik görevler yürüten Sonar, aynı zamanda ÜNLÜ Securities UK Yönetim Kurulu Üyesi rolünü de üstlenecek. 

Simru Sonar kimdir?

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Simru Sonar çalışma hayatına Türk Eximbank’ta Ülke Kredileri Bölümü’nde başladı. Ardından The Chase Manhattan’da Kurumsal Bankacılık Bölümü’nde rol alan Sonar, sonrasında ABN AMRO’da Özel Bankacılık Bölümü’nde farklı alanlarda görev aldı. West Deutsche Landesbank’ta Özel Bankacılık Ülke Müdürü olarak kariyerine devam eden Sonar, 2001-2023 yılları arasında Credit Suisse’te, Yatırım Danışmanlığı ve Varlık Yönetimi Bölüm Başkanlığı ve Türkiye Bölge Genel Müdürlüğü pozisyonlarını başarıyla yürüttü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.