Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat terörist Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı

Vodafone'a Gelene Beşiktaş Forması

Vodafone, geçen sezonu şampiyonlukla kapatan Beşiktaşlılar için yeni sezona yönelik özel bir kampanya başlatıyor. Numarasını Vodafone’a taşıyıp Forma Kazandıran Tarifeler’den birinde 12 ay kalma sözü veren tüm Beşiktaşlılar, formayı ücretsiz alabilecek.

Vodafone’un #GururlaTaşı hashtag’i ile başlattığı kampanya kapsamında, numarasını Vodafone’a taşıyıp Forma Kazandıran Tarifeler’den birinde 12 ay kalma sözü veren tüm Beşiktaşlılar, takımın 155 TL değerindeki yeni sezon formasına ücretsiz sahip olabilecek.
                                              
Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, 2016-2017 sezonunu Beşiktaş taraftarları için özel olarak geliştirdiği #GururlaTaşı kampanyasıyla karşılıyor. Kampanya kapsamında, Vodafone’lu olmayan Beşiktaşlılar numaralarını Vodafone’a taşıdıktan sonra hediye formalarını #GururlaTaşı’yabilecek.

Vodafone’un #GururlaTaşı hashtag’i ile başlattığı kampanyadan yararlanmak için en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne giderek ayda 29 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan 15 farklı Forma Kazandıran Tarife’den birini seçmek yeterli olacak. Halihazırda Vodafone abonesi olan Beşiktaşlılar ise ek ödeme yaparak kampanyadan yararlanabilecek.

Vodafone’un yeni Forma Kazandıran Tarifeler kampanyası kapsamında Akıl Küpü Small, Duran Akıl Küpü Small, Akıl Küpü M, Duran Akıl Küpü M, Akıl Küpü Medium, Duran Akıl Küpü Medium, Akıl Küpü Large, Duran Akıl Küpü Large, Red XS, Red M, Faturalı Esnek S, Faturalı Esnek M, Faturalı Esnek L, Kamululara Özel Akıl Küpü L ve Kamululara Özel Akıl Küpü XL tarifeleri sunuluyor.
 
Kampanyadan yararlanmak isteyen Beşiktaşlılar, takımın siyah, beyaz ve bordo forma modellerini Türkiye’nin 81 ilindeki Vodafone Cep Merkezleri’nden alabilecekler.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.