Öne Çıkanlar Doç. Dr. Çağatay Öztürk Cem Fındıkoğlu Taklacı MünsterZonguldak Kuşadası Belediyesinde mesai saatleri Türkiyede son 24 saatte kaç kişi koronavirüsten öldü 20. Yılında Yenilenen Dünyasıyla Müşterileriyle Buluşuyor Yüz felci nasıl olur

Watsons Türkiye Gittigidiyor’da Mağazasını Açtı!

Türkiye’nin ilk online pazaryeri GittiGidiyor’un mağazaları arasına Türkiye’nin önde gelen güzellik ve bakım ürünleri markası Watsons Türkiye de katıldı. Watsons’ın yüzlerce ürününe artık GittiGidiyor üzerinden de ulaşılabiliyor.

Birçok yerli ve yabancı markayı bünyesinde barındıran Türkiye’nin öncü e–ticaret sitesi GittiGidiyor, yeni mağaza iş birlikleriyle kullanıcılarının alışveriş deneyimlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. GittiGidiyor’da yerini alan son mağaza, Türkiye’nin lider güzellik ve bakım ürünleri zinciri Watsons Türkiye oldu.

Watsons Türkiye; makyaj, cilt bakımı, kişisel bakım, el ve vücut bakımı, saç bakımı, sağlık gibi birçok kategorideki yüzlerce ürününü GittiGidiyor kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.