Öne Çıkanlar enflasyon fenerbahçe 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Kieran Lynn Rahha Etimesgut Satı Kadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bağımsız Türkiye Partisi yerel seçim adayları İzmir Şehir Hastanesi bağlantı yolları Deney TBMM Başkanı Kurtulmuş Migren ağrısının özelliği Yüksel Uzel

Worldcard'ın 30. Yılına Özel Kampanya

Türkiye’deki kredi kartı pazarının mimarı olan lider kredi kartı markası Worldcard, 30. yılı şerefine müşterilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. World’ün 30. yaşına özel olarak Yapı Kredi bireysel kredi kartı veya bireysel TLcard sahipleri, çekilişle 3 Jeep Renegade ve 30 iPhone 12 Pro hediyelerinden birini kazanma şansı yakalıyor.

 

Kampanyaya katılmak isteyen Worldcard müşterileri, World Mobil uygulamasından ya da SMS yoluyla kampanyaya kolayca katılım hakkı elde edebiliyor. World Mobil ile katılmak için uygulama üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklamak yeterli oluyor. Ayrıca SMS ile ‘‘KAZAN’’ yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numarasını 4454'e gönderen Yapı Kredi bireysel kredi kartı veya bireysel TLcard sahipleri kampanyaya katılmaya hak kazanabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.