Yapı Kredi Cüzdan Bir Yaşında

World’ün akıllı telefonlara indirilebilen ve alışveriş öncesi, anı ve sonrasında müşteri deneyimini dijitalleştiren uygulaması Yapı Kredi Cüzdan 1. yaşını kutluyor.

Kolay alışveriş imkanı sunan Yapı Kredi Cüzdan üzerinden, geride bıraktığı 1 yılda 7 milyondan fazla kampanya katılımı yapıldı. Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi’nin geçen yıl hizmete sunduğu uygulama, her kullanıcı tarafından ayda ortalama 15 kez kullanıldı. 

"Türkiye'nin En Çok Mobil Ödeme Yapılan Uygulaması"

Türkiye’de bankaların sunduğu uygulamalar aracılığıyla yapılan her 100 mobil ödeme işleminin 70’inin Yapı Kredi Cüzdan üzerinden yapıldığını belirten Yapı Kredi Grup Direktörü Serkan Ülgen, Yapı Kredi olarak geleceğin bankacılık dünyasının altyapısını bugünden kurmak adına pek çok çalışmaya imza attıklarını, devrim niteliğinde teknolojik uygulamalarla hem bankacılığın sınırlarını genişlettiklerini hem de müşterilerin hayatlarını kolaylaştırdıklarını belirtti.

Ülgen, kartlı ödeme sistemlerinde ve bankacılığın dijital dönüşümünde öncü rollerinin bir sonucu olarak hayata geçirdikleri Yapı Kredi Cüzdan’ın, bir sene içerisinde kullanıcıların hayatlarına büyük değer katan bir uygulamaya dönüştüğünü ifade ederek şöyle devam etti:

“Dijital ödeme sistemlerinin kullanıcılara sağladığı kolaylığı, Türkiye’nin ilk ve lider kredi kartı markası World ile birleştirdiğimiz uygulamamız, müşterilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. Öyle ki bugün kullanıcılar World kampanyalarına katılımlarını yüzde 86 oranında bu uygulama üzerinden gerçekleştiriyor. Yapı Kredi Cüzdan, 2 milyon aylık görüntülenme rakamına ulaşırken, Türkiye’nin en çok mobil ödeme yapılan uygulaması olma özelliği taşıyor. Türkiye’nin dijital bankası olarak sürekli geliştirdiğimiz hizmet ve uygulamalarımızla müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” 
 


1. Yaşa Özel Kampanya


Kullanıcıların bulundukları lokasyona göre kendilerine en yakın alışveriş noktalarını ve bu noktalardaki World kampanyalarını görüntülemelerine olanak tanıyan, son alışverişler, limit durumu, puan gibi bilgilere sadece kart şifresi ile erişme ve mobil ödeme kolaylığı gibi birçok ayrıcalık sunan Yapı Kredi Cüzdan, 1. yaşını özel bir kampanya ile kutluyor.

Tüm Yapı Kredi kredi kartları sahipleri tarafından kullanılabilen ve alışverişlerde kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Yapı Kredi Cüzdan’a özel, yurt içi veya yurt dışı havayolu sektöründen 31 Aralık 2016 tarihine kadar yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerde kullanıcılar 50 TL puan kazanıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.