Öne Çıkanlar ırak terörist pkk cumhurbaşkanı erdoğan fetö Asena ICBC) TarımGFE spk tsk İsrail tbmm

Yapı Kredi Leasing “Türkiye’nin En İyi İşyeri” Seçildi

Sektörünün lideri Yapı Kredi Leasing, İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric’in gerçekleştirdiği “Kincentric Best Employers 2020-2021” programı kapsamında “Türkiye’nin En İyi İşyeri” seçildi. Türkiye’nin en geniş katılımlı işyeri araştırması olan Best Employers (En İyi İşyerleri) Programı’nda ödül alan şirketler, ‘Çalışan Bağlılığı’nın yanında ‘Çeviklik’, ‘Bağlı Kılan Liderlik’ ve ‘Yetenek Odağı’ endekslerine göre belirleniyor.

Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler yaratır

 

Yapı Kredi Leasing’in köklü geçmişi ve kaliteli insan kaynağına dikkat çeken Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, şu değerlendirmede bulundu: ‘‘Yapı Kredi Leasing olarak mutlu çalışanların mutlu müşteriler yaratacağına inanıyoruz. Aidiyet duygusu yüksek, işini severek yapan çalışanlarımızın öncü konumumuzda payının çok büyük olduğunu düşünüyoruz. Rekabet gücümüzü mutlu insan kaynağımızdan alıyoruz. Bu nedenle çalışan mutluluğu, her zaman ana odak alanlarımızın başında yer alıyor. Her biri konusunda uzman çalışanlarımızı her alanda destekliyor ve çalışan memnuniyetimizi en üst düzeyde tutmaya gayret ediyoruz. Türkiye’nin en geniş katılımlı işyeri araştırması olan Kincentric Best Employers Programı tarafından bu önemli ödüle layık görülmek, çalışmalarımızın ne kadar doğru yolda olduğunu teyit ediyor. Yapı Kredi Leasing olarak insan kaynakları alanındaki öncü çalışmalarımıza önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.