Öne Çıkanlar KPSS berat albayrak fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Pi Sonsuzluk filmi Bugün tespit edilen hasta sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Pietro Saletta 27 Ocak Gündemi Enis Berberoğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

YEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne Rıdvan Aktürk Atandı

Çalık Holding iştiraklerinden olan ve Samsun, Sinop, Çorum, Ordu, Amasya illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Şirketi’nde Genel Müdürlük görevine Rıdvan Aktürk atandı. Görevi 11 Nisan 2016 tarihinde Nurettin Türkoğlu’ndan devralacak olan Aktürk, Çalık Enerji'de Strateji ve Planlama Direktörlüğü görevinde bulunuyordu.

 

Rıdvan Aktürk, eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında Yüksek Lisans derecesi ile tamamlamış, sonrasında London Middlesex University Business School'dan MBA derecesi almıştır. Enerji sektörünün çeşitli alanlarında 24 yılı aşkın süredir deneyimi bulunan Aktürk, 2006 yılında Çalık Enerji’ye katılmıştır. Aktürk görev değişikliği öncesinde Çalık Enerji’deki görevinin yanı sıra YEDAŞ’da Yönetim Kurulu Üyesi, ARAS EDAŞ’da ve Kosova Elektrik Dağıtım Şirketi’nde Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.