Albayrak: "Şampiyonlar Ligi Şarkısını, Atmosferini Özlemiştik"

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, 3-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle sona eren Lokomotiv Moskova maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Şampiyonlar Ligi şarkısını, atmosferini özlemiştik. En önemlisi de 3 puanla başlamayı özlemiştik. İyi bir başlangıç oldu. İnşallah böyle devam eder. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bu galibiyet ülkemize, taraftarlarımıza armağan olsun." dedi.

Albayrak’ın açıklamaları şu şekilde:

“İyi bir maç oldu. Çok iyi hazırlandık. Allah'ıma şükürler olsun Lokomotiv Moskova'yı kendi evimizde, muhteşem taraftarımızın önünde 3-0 yendik. İyi bir başlangıç yaptık. Rakiplerimiz de berabere kaldı. Biz ilk maçımızda 3 puan aldık. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. İyi bir avantaj oldu.

Taraftar her zaman haklıdır. '1 değil 2 transfer yapacağız' dediğim için taraftarımızın hepsinden özür diliyorum. O günkü şartlarda kesinlikle öyleydi. Sonradan baktığımızda evdeki hesap çarşıya uymadı. Alacağımız futbolcu, ileride bizi 25 milyon avro gibi bir ceza ile karşı karşıya bırakabilirdi. Galatasaray olarak o riske girip transferi yapamazdık. Hepimizin beklentisi yüzde 100 transferdi ama olmadı. Ocak ayında muhakkak bir santrfor transferi yapacağız.

Şampiyonlar Ligi şarkısını, atmosferini özlemiştik. En önemlisi de 3 puanla başlamayı özlemiştik. İyi bir başlangıç oldu. İnşallah böyle devam eder. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bu galibiyet ülkemize, taraftarlarımıza armağan olsun.

Hoca ile hayallerimiz aynıdır, hiç değişmez. Hayallerimiz hep büyüktür. Hoca ile çok önemli işler yapacağız. Türk futbolu, Türkiye, Galatasaray için güzel şeyler yapacağız. Buna emin olabilirsiniz.

Yarın Cumhurbaşkanı'ma gideceğiz. Futbolcularımızdan birinin formasını götüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.