Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak AİLE gündem özeti sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk deprem Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler

Ankaragücü Kendi Küllerinden Yeniden Doğdu

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türk futbolunun asırlık kulüplerinden biri olan Ankaragücü’nün sahiplenildiğinde neleri başaracağını bir kere daha göstererek, kendi küllerinden yeniden doğdu ve şampiyon oldu” dedi.

Çetinkaya yazılı açıklamasında, Türkiye 2.Ligi Kırmızı Grupta sezonu şampiyonlukla tamamlayan Ankaragücü’nün bir çınar gibi yeniden yeşerişini görmenin mutluluğunu tüm Başkentlilerle beraber yaşadıklarını bildirdi.
MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, Türk futbolunun asırlık kulüplerinden biri olan Sarı Lacivertli ekibin sahiplenildiğinde neleri başaracağını herkese gösterdiğini, adeta kendi küllerinden yeniden doğduğunu ifade etti.

YÖNETİME VE TARAFTARLARA ÖVGÜ
Başkan Fatih Çetinkaya, “Bu başarıda büyük emekleri olan başta Kulüp Başkanı sayın Mehmet Yiğiner, yöneticiler ile teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimiz canı gönülden kutluyorum. Bu futbol sezonunda muhteşem bir tablo çizen, karda soğukta takımını hiç yalnız bırakmayan Ankaragücü taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Şampiyonluğa giden yolda tribünlerde taraftar bulamayan spor kulüplerimizin Ankaralı futbolseverleri gıptayla izlediklerinin farkındayız” dedi.
Futbolu sevmenin bir ruh gerektirdiğini, zorlamalarla taraftar oluşturulamayacağını görenlerin Ankaragücü taraftarlarındaki coşkuyu görmeleri çağrısında bulunan MHP İl Başkanı Çetinkaya daha sonra şunları söyledi:
“Ankaragücümüz alın terinin karşılığını almış birçok kimseye ders vere vere şampiyon olmuştur. İnşallah önümüzdeki sezonda şampiyonluğu kucaklar ve hasret kaldığı Süper Lig ile yeniden kucaklaşır. Bu hedefin gerçekleşmesi adına Milliyetçi Hareket camiası olarak Ankaragücümüze sahip çıkılmasını Ankaramız'ı yöneten ve bu kentten gelir sağlayan herkesten bekliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.