Beşiktaş Ankara'da İki Puan Bıraktı

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta açılış maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş Ankara'da iki puan bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 3 hafta aradan sonra puan kaybı yaşadı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada evsahibi Gençlerbirliği, Beşiktaş karşısında 27. dakikada Serdar Gürler'in attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda oyuna ağırlığını hissettiren Beşiktaş 51. dakikada Anderson Talisca'nın attığı golle beraberliği yakaladı. 1-1

İkinci yarıda oyunun tam hakimi olmasına karşın istediği golü bir türlü bulamayan Beşiktaş karşılaşmadan 1-1'lik sonuçla ayrılarak Ankara deplasmanında iki puan bırakmış oldu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.